Menu

Aygo

  • aygo

Noul Toyota Aygo
Go Fun Yourself

 

 Design indraznet. Iesi in evidenta cu designul indraznet al noului AYGO. Gandit pentru a oferi posibilitati nelimitate de personalizare, Noul AYGO vine cu cinci personalitati: x, x-play, x-cite, x-clusiv si x-wave.
Personalizare extensiva.Incepe personalizarea cu cele 2 pachete de stilizare disponibile pe x-play. Iesi in evidenta cu pachetul OUTstand colorand grila frontala in forma de X, extensiile de grila, difuzer-ul fata si plafonul. Sau daca preferi sa fii subtil, straluceste cu pachetul OUTglow. Personalizatul este usor cu noul AYGO! 
Agil si spatios. Inginerii nostri au facut magie. Chiar daca noul AYGO are dimensiuni compacte, design-ul inteligent il face uimitor de incapator la interior. Si suspensia a fost imbunatatita pentru a oferi o experienta a condusului mai placuta, iar multumita cercului de bracaj de doar 4.8 metri, niciun drum nu este prea ingust. Fiecare drum cu noul AYGO este plin de distractie. 
Distractiv de condus cu costuri de proprietate scazute. Inginerii nostri au trimis motorul nostru in trei cilindri la sala, reusind sa ii imbunatateasca respiratia, eficientizand admisia de aer, si reducandu-i gradul de frictiune in interiorul motorului. Datorita acestui fapt, masina raspunde mai repede la comenzi si este mai distractiva de condus, in timp ce reduce emisiile de CO2 si consumul de combustibil.