Menu

Auris Touring Sports

  • header auris

 

Auris Touring Sports. Incredere castigata. Cu fiecare kilometru. 

Noul Auris Touring Sports este automobilul pe care abia vei astepta sa il conduci, in fiecare zi. Stilul sau indraznet si dinamic iti atrage imediat atentia, in timp ce in interiorul proiectat intuitiv vei beneficia de un confort superior si de materiale de inalta calitate. Motorul hibrid a automobilului Toyota, alaturi de cel diesel, te invita la o plimbare incantatoare cu noul Auris Touring Sports.


Urmareste acest video pentru a afla cum poti iubi din nou condusul si care sunt principalele mituri despre tehnologia Toyota Hybrid.
 
Designul extraordinar este completat de detalii fascinante. Noul Auris Touring Sports iese in evidenta prin caracteristici unice precum farurile LED stilizate in mod rafinat si jantele de aliaj. Pe timp de noapte sau de zi, Auris Touring Sports este masina care te face sa stralucesti. 
 

In interiorul noului Auris vei gasi un design si materiale elegante de calitate. Un ecran nou Toyota Touch® 2 si noul ecran color TFT te tine la zi cu distractia si cu stirile, in timp ce platforma de incarcare mare de pana la 1.658 litri ofera o versatilitate maxima si include un rulou cu doua sensuri si o plasa de separare.